Valmennukset

Valmennuspaketit sisältävät valmennustapaamiset, harjoitus- ja ravinto-ohjelmat, kausisuunnitelmat sekä puhelin-ja sähköpostituen.

Valmennukset mahdollista toteuttaa myös ystävän kanssa duo-valmennuksena, kysy lisää!

Elämäntapamuutos

Pysyvät elämäntapamuutokset tehdään hitaasti, mutta varmasti. Askel askeleelta.
Pikadieetit ja muut kokeilu-kuurit kestävät usein vain muutaman viikon, sitten ne kaatuvat omaan mahdottomuuteensa ja liian suuriin rajoituksiin.
Muutoksen eteen on tehtävä töitä, mutta miten sen tekee, on avain onnistumiseen ja pysyviin tuloksiin.

Valmennuksessa käydään läpi kaikkia elämäsi eri osa-alueita. Valmennus toteutetaan sinun toiveidesi ja tavoitteesi mukaan.

Valmennus 3 kk-->

Personal training

Haluaisitko pudottaa painoa tai kohentaa terveyttäsi liikunnalla? Junnaako harjoittelusi paikallaan eikä tuloksia synny? Haluaisitko aloittaa kuntosaliharjoittelun tai lihaskunnon kohentamisen?

Me olemme oikeita henkilöitä auttamaan sinua etenemään kohti tavoitettasi. Meiltä saat varmasti ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua.

Me laadimme juuri sinun tarpeillesi suunnitellun ohjelman. Yhdessä kanssamme pääset terveellisemmän ja liikunnallisemman elämän alkuun.

Valmennus 1 kk -->

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus on sinulle joka haluat pysyvän elämäntapamuutoksen, apua painonhallintaan, varmistua riittävästä enrgiansaannista tai vaikka virkeyttä arkeen.

Ravintovalmennus on prosessi jossa opit ymmärtämään miksi ja mitä ravintoa sinun kehosi vaatii toimiakseen oikein.

Ravinnolla on todella SUURI merkitys kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa esimerkiksi unenlaadussa, palautumisessa, jaksamisessa, urheilussa jne.

Valmennus 3 kk -->

Ravintovalmennuksen pienryhmävalmennus alkaa!

-Kun haluat edistää hyvinvointiasi, suorituskykyäsi tai kehonkoostumustasi panostamalla terveellisempään ravitsemukseen.

- Ravintovalmennuksesta hyötyvät mm. painonpudottajat ja kiinteytyjät sekä suorituskyvyn tai vain hyvinvoinnin perässä olevat kuntoilijat.

sis. 12 tapaamista, personal trainerin sekä ryhmän tuen, käytännönläheisiä oppeja ja tehtäviä, uusia näkökulmia ravitsemukseen sekä varmoja tuloksia!

Hammaslahdessa ke 10.4 klo 19.00 alkaen!

79€/kk

Ilmoittaudu Heini 0503256402 tai Henni 0505527303

tai laittamalla viestiä suoraan nettisivujen kautta