Personal Trainer Henni


Hei! Olen 30 vuotias kahden tytön äiti. Olen sponttaani ja kokeilunhaluinen.

Olen aina tykännyt liikkua ja urheilla, mutta muutama vuosi sitten siihen tuli lisää vauhtia kun otin oman valmentajan ja sitä myöten lähdin itse pt:kouluun. Lenkkeily ja salikäynnit ovat kuuluneet sieltä asti rakkaimpiin harrastuksiini. Kesäisin urheiluni painotan enemmän lenkkeilyyn ja juoksuun, talvella juoksu vaihtuu hiihtoon, salikäyntejä unohtamatta. Haaveenani on päästä vaeltamaan eri puolilla maailmaa, näkemään ja kokemaan mahdollisimman paljon.

Valmentajana otan valmennettavan aina yksilönä ja kokonaisuutena, teen juuri hänen tarpeisiinsa/tavoitteeseensa sopivat suunnitelmat ja tapaamisten sisällöt. Parasta valmentamisessa on, kun valmennettavassa näkyy onnistumisen ilo ja että olen saanut asiakkaan oivaltamaan jotain hänen omasta hyvinvoinnista. Haluan päästä auttamaan ja jakamaan oppejani ihmisille, että maailmaan saadaan enemmän hyvinvoivia ihmisiä.

Osaamiseni on on tällä hetkellä parhaimmillaan elämäntapamuuttujien, aloittelevien saliharrastajien ja painonpudottajien kanssa.

Rohkeasti ottamaan yhteyttä!

Kuntosalivalmentaja (Trainer4you 2017)

Personal trainer (Trainer4you 2018)

Ravintovalmentaja (Trainer4you 2018)

Varaa aika ilmaiseen neuvontaan!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.